Remote team building escape rooms

Op zoek naar een teambuilding waarbij je kan deelnemen van overal ter wereld? Dan hebben wij voor jou het perfecte antwoord. Hier bij Out Of Limits bieden wij jou de nieuwste generatie van escaperooms aan. Geschikt voor maximaal 100 spelers bieden wij jou een unieke ervaring aan in de vorm van een spel van 60 minuten. Al onze rooms kunnen worden aangepast om te voldoen aan de behoeften en wensen van elk team of bedrijf. In tegenstelling tot zoveel andere aanbieders van online games, hebben wij onze eigen gamemasters. Dit zijn individuen die al uw instructies volgen in een echte escaperoom omgeving. Met een vastgestelde tijdslimiet zal elk team moeten samenwerken en middelen moeten delen om hun gemeenschappelijke doel te bereiken. Het is spannend. Het is leuk. En bovenal zal het de kwaliteiten naar voor brengen die elk team op de werkvloer dagelijks zou moeten delen.

Online Teambuilding

Met zoveel collega's die vanuit huis werken, bieden we een fantastisch middel om iedereen samen te krijgen voor een gemeenschappelijk doel. Met behulp van software voor videoconferencing kan iedereen van gelijk waar deelnemen. In deze periode van Covid-19 is het ontzettend belangrijk dat alle leden van een bedrijf zich verbonden voelen. Het spelen van een spel dat de betrokkenheid van iedereen vereist, is een geweldig middel om de banden te versterken en vriendschappen te herbevestigen. Als het gaat om een ultieme escaperoom ervaring, hebben we een bewezen track record van een jarenlange ervaring. Dus leg uw teambuilding in onze handen, dit is wat we het beste kunnen!

Remote team building escape rooms
Remote team building escape rooms

Teamwork makes the dream work

De Remote teambuilding escaperooms zijn individueel ontworpen om de meest vurige fans van Sherlock Holmes te entertainen. Er zijn een aantal hersenkrakende aanwijzingen en puzzels om op te lossen terwijl jouw team zich een weg baant door hun gekozen omgeving. Deze zijn ontworpen om elk teamlid toe te staan zijn eigen individuele vaardigheden aan bod te laten komen. Met de klok die aftelt is er een constant gevoel van gezonde stress. Met dat gemeenschappelijk einddoel voor ogen, vereist online teambuilding een uitmuntende samenwerking en is het voor velen een motivatie om als team constructief en efficient te werken.

In een team doet iedereen ertoe.

Remote team building escape rooms zijn de perfecte oplossing om al je collega's samen te brengen in 1 centrale activiteit. Door hun aard creëren escape rooms probleemoplossende resultaten. Door virtuele team building bevorderen ze duidelijke communicatie en laten ze alle teamleden toe om samen te werken en vooruit te gaan als één samenhangde eenheid.

Remote team building escape rooms

Vertrouwd door

Vertrouwd door
Review rate
"The video quality and game masters were great - so I'd say a fun experience. The puzzles are challenging as always. Gladly come to revisit!"
Google
Review rate
"Everybody could join and they had a lot of fun!"
Trivago
Review rate
"It was really a great “game night” and the game master has hosted the game really amazingly! We all liked it"
Raiffeisen
Review rate
"It was a lot of fun 😊 And you guys helped us with an immediate reply yesterday, that was great. We all enjoyed how well you transitioned the offline escape rooms into that virtual experience, really cool!"
Westwing

Contacteer ons